Volné pracovní místo  Vedoucí prodejní galerie v Praze Na Příkopě – vynikající úroveň AJ

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Vedení prodejní galerie s luxusním sklem v Praze. Řízení kolektivu do 15 osob. Zodpovědnost za splnění plánu prodejů. Jednání s VIP klienty. Reprezentace společnosti. Příprava propagačních akcí.

Požadujeme

VŠ, SŠ obchodního nebo ekonomického směru. Praxe v oboru na obdobné pozici min. 3 roky. Uživatelská znalost MS Office na velmi dobré úrovni. Znalost AJ na vynikající úrovni a RJ na dobré úrovni, popř. dalších světových jazyků na komunikativní úrovni. Všeobecné právní povědomí. Pečlivost, smysl pro detaily, komunikační dovednosti na velmi dobré úrovni. Obchodní dovednosti.

Nabízíme

Stabilní zaměstnání v prestižní společnosti. Samostatnou a různorodou práci. PC, mobilní telefon. Jazykové vzdělávání. Potřebné vzdělávání pro výkon povolání. Setkávání s VIP klienty.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je MOSER, a.s., zabývající se ruční výrobou luxusního skla. Stabilní česká prestižní společnost s tradicí od roku 1857 se sídlem v Karlových Varech. Více na použijte odpovědní formulář

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Březen 2014 popř. dle dohody

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte volbu "odpovědět".
 Zpět