Volné pracovní místo  Vedoucí produktového centra (s NJ)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Popis</h2> <BR>- aktivní obchodní činnost včetně akvizic a péče o stávající klienty<BR>- zodpovědnost za daný segment v rámci ČR, strategické plánování, mapování trhu <BR>- příprava nabídek, zpracování smluv, cenotvorba <BR>- podpora firemních zákaznických služeb včetně servisu<BR>- vedení týmu podřízených <BR><BR><BR><h2>Požadujeme</h2><BR>- VŠ vzdělání (technického nebo ekonomického směru)<BR>- komunikativní znalost NJ pro denní využití, AJ výhodou<BR>- min. 2 - 5 let praxe na podobné nebo stejné pozici <BR>- znalost práce na PC (MS Office), SAP nebo jiný program výhodou<BR>- ŘP sk. B aktivně<BR>- aktivního obchodníka, komunikativnost, loajalitu, flexibilitu<BR>- technické myšlení, systematické a organizační dovednosti<BR>- manažerské dovednosti a znalosti, schopnost vést kolektiv<BR><BR><BR><h2>Nabízíme</h2> <BR>- zajímavou práci na hlavní pracovní poměr<BR>- zázemí zahraniční společnosti s dlouholetou tradicí <BR>- příjemné a moderní pracovní prostředí<BR>- nástup dle dohody<BR>- místo výkonu práce Olomouc, obchodně celá ČR<BR>- motivující finanční ohodnocení<BR>- mobil, PC, služební automobil, vzdělávání a další benefity<BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 2890
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět