Volné pracovní místo  Vedoucí projektů zavádění nové výroby

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Vedoucí projektu řídí vztah dodavatel – výroba – zákazník. Od zákazníka přebírá poptávku a zajistí vypracování nabídky. Po jejím odsouhlasení řídí vznik nového výrobku, od vypracování projektové dokumentace, přes výrobu prototypu a koordinaci výroby zkušební série. Výsledkem jeho práce je předání projektu do sériové produkce. Organizuje schvalovací procesy, plánuje a řídí realizaci změn v sériové výrobě, účastní se jednání u zákazníka.
Do jeho kompetencí dále patří účast v procesu žádosti o změnu ze strany zákazníka, sledování nákladovosti a financování změn. Je zodpovědný za zajištění určeného objemu projektů / zakázek dle stanovených cílů, za procesní (výrobkové) zákaznické audity.

Požadujeme

Min. SŠ vzdělání, VŠ výhodou, technický směr vítán.
Praxe min. 5 let v projektových nebo obchodních činnostech.
Komunikativní znalost angličtiny.
Znalost FMEA, SPC, norem ISO 9001, QS 9001, ISO/TS 16949 výhodou.
Praxe s vedením projektů v oblasti sériové výroby a s novými náběhy v automotive velkou výhodou.
ŘP sk. B, uživatelská znalost práce na PC (Microsoft Office).
Vysoké pracovní nasazení, praktické myšlení, pečlivost a organizační schopnosti, samostatnost, odolnost vůči stresu, zkušenosti s projektovým způsobem práce, efektivní a systematické řízení včetně týmové spolupráce.
Preferujeme uchazeče z blízkého okolí, dojezd 50 km do Lanškrouna.

Nabízíme

Motivační finanční ohodnocení, práci v dynamicky se rozvíjející firmě, možnost dalšího vzdělávání, benefity adekvátní k pozici. Rozvoj, stabilitu a jistotu, moderní pracovní prostředí, práci s nejnovějšími technologiemi.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Pro našeho klienta, významnou společnost OMNIAPRO, s.r.o., hledáme kandidáty/ky na pozici vedoucí nových projektů.
Klient je středně velkou výrobní firmou vyrábějící produkty pro automobilový a strojírenský průmysl, se špičkovým technologickým vybavením působící v regionu Orlickoústecko.

Místo práce: Pardubický kraj, Orlickoústecko

Termín nástupu: Dohodou

Pokud máte zájem zúčastnit se výběrového řízení na tuto pozici, zašlete nám, prosím, strukturovaný životopis pomocí volby "odpovědět". Následně Vám bude zaslána žádost o vyjádření souhlasu se zpracováním osobních údajů.
 Zpět