Volné pracovní místo  Vedoucí projektu

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Úkolem vedoucího projektu je řídit zavádění nových projektů do sériové výroby a poskytovat obchodní a technický servis stávajícím zákazníkům. Do jeho kompetencí patří: kompletní vedení projektů od vývoje nových výrobků až do jejich uvedení do sériové výroby, vedení projektového týmu, průběžná komunikace se zákazníky, řešení vzniklých problémů, plánování projektu, jeho realizace, monitoring činností, odpovědnost za dodržení naplánovaného harmonogramu projektu, kooperace s výrobou a vývojovým oddělením, komunikace s jednotlivými odděleními firmy. Dohlíží na průběh zakázek a udržuje dobré vztahy se zákazníky. Účastní se procesů žádostí o změnu ze strany zákazníka, podílí se na sledování nákladovosti a financování změn. Jeho práce na projektu končí předáním do sériové výroby. Je zodpovědný za zajištění určeného objemu projektů/zakázek dle stanovených cílů, za procesní (výrobkové) zákaznické audity.

Požadujeme

  • Min. SŠ vzdělání, VŠ výhodou, technický směr vítán.
  • Praxe min. 5 let v projektových nebo obchodních činnostech.
  • Komunikativní znalost angličtiny.
  • Znalost FMEA, SPC, norem ISO 9001, QS 9001, ISO/TS 16949 výhodou.
  • Praxe s vedením projektů v oblasti sériové výroby a s novými náběhy v automotive velkou výhodou.
  • ŘP sk. B, uživatelská znalost práce na PC (Microsoft Office).

Uvítáme: obchodní zkušenosti a zkušenosti s projektovým řízením a koordinováním týmu. Vysoké pracovní nasazení, praktické myšlení, pečlivost a organizační schopnosti, samostatnost, odolnost vůči stresu.
Preferujeme uchazeče z blízkého okolí, dojezd 50 km do Lanškrouna.

Nabízíme

Motivační finanční ohodnocení, práci v dynamicky se rozvíjející firmě, možnost dalšího vzdělávání, benefity adekvátní k pozici. Kontakt s významnými zahraničními společnostmi z řad zákazníků. Rozvoj, stabilitu a jistotu, moderní pracovní prostředí, práci s nejnovějšími technologiemi. Prostor pro vlastní nápady, iniciativu a samostatnost.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Pro našeho klienta hledáme kandidáty/ky na pozici Vedoucí projektu.
Klient je středně velkou výrobní firmou vyrábějící produkty pro automobilový a strojírenský průmysl, se špičkovým technologickým vybavením. Region Orlickoústecko.

Místo práce: Pardubický kraj, Orlickoústecko

Termín nástupu: Dohodou

Pokud máte zájem zúčastnit se výběrového řízení na tuto pozici, zašlete nám, prosím, strukturovaný životopis, do předmětu zprávy: „Vaše jméno“_VEP). Následně Vám bude zaslána žádost o vyjádření souhlasu se zpracováním osobních údajů.
 Zpět