Volné pracovní místo  Vedoucí servisní dílny Barum Continental

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Odpovědnost za hospodářské výsledky projektu Barum . Řízení, motivace a zkvalitňování týmu podřízených ,jejich hodnocení. Zajištění požadavků na servis. Komunikace se zákazníky. Zajištění materiální a odborné připravenosti servisních techniků k provádění servisu. Zpracování zakázek (externích, interních), řešení reklamací a pohledávek.

Požadujeme

SŠ vzdělání technického či ekonomického směru. Podmínkou praxe v oblasti oprav manipulační techniky či techniky podobného rázu. Zkušenosti s vedením kolektivu. Uživatelská znalost MS Office, znalost SAP předností. Čistý trestní rejstřík. Komunikativně Nj nebo Aj. Příjemné vystupování a komunikace, schopnost řídit a motivovat, přesnost, spolehlivost,ochota učit se, flexibilita, loajálnost, odolnost vůči stresu.

Nabízíme

Perspektivní pracovní pozici. Motivační mzdové ohodnocení . Nástupní mzda dle odbornosti, praxe a zkušeností ( 25.000,- Kč). Stravenky, dodatková dovolená, příspěvek na penzijní pojištění a další firemní benefity.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je přední dodavatel manipulační techniky a poskytovatel komplexních intralogistických řešení. Prodej nových strojů, použité techniky, pronájmy, komplexní servisní služby, intralogistická řešení na míru.

Místo práce: Zlín

Termín nástupu: Ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět