Volné pracovní místo  Vedoucí správy majetku

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Samostatný odborný pracovník s odpovědností za budovy, nájmy, energie, stroje a zařízení, novou výstavbu, rekonstrukce a opravy, investice, za externí úklidovou a hlídací agenturu. Uzavírání smluv a hlídání jejich plnění. Dodržení rozpočtu. Služební cesty v ČR.

Požadujeme

VŠ, SŠ technického směru (strojní). Praxe v oboru na obdobné pozici min. 3 roky. Uživatelská znalost MS Office na velmi dobré úrovni. Základní znalost Auto CAD. Znalost AJ popř. RJ, NJ na komunikativní úrovni. Všeobecné právní povědomí, dobrá orientace v zákonech a předpisech. Pečlivost, smysl pro detaily, komunikační dovednosti na velmi dobré úrovni.

Nabízíme

Stabilní zaměstnání v prestižní společnosti. Samostatnou a různorodou odbornou práci. Stabilní pracovní dobu. PC, mobilní telefon, práce na dálku v případě nutnosti. Jazykové vzdělávání. Potřebné vzdělávání pro výkon povolání. Služební auto v průběhu pracovní doby k dispozici.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je MOSER, a.s.. Ruční výroba luxusního skla. Stabilní česká společnost s tradicí od roku 1857 se sídlem v Karlových Varech. Více na použijte odpovědní formulář

Místo práce: Karlovy Vary

Termín nástupu: Únor 2014 nebo dle dohody

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte volbu "odpovědět".
 Zpět