Volné pracovní místo  Vedoucí střediska ofsetového rotačního tisku

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Podílení se na obchodní činnosti, zajišťování provozu střediska, navrhování individuálních řešení požadavků zákazníka, kalkulace poptávek a zakázek, vyhledávání nové výrobky, zpracování plánu výroby, příprava výrobních listů a technických předpisů, zajišťování přípravy výroby – materiál, přípravky, pracovní postupy a návody, instruktáže pracovníků, chod strojů – kontrola údržby, zajišťování opravy, mít znalost obsluhy a využití technických možností stroje, organizování práce ve výrobě tak, aby efektivností zajišťovala vysokou produktivitu práce a odměny pracovníků, provádění příjmu výroby na sklad, včetně vyhodnocení odpadu, zmetků a odměn pracovníků. Řešení technických problémů ve výrobě a zajišťování úprav strojů
mít dohled nad dodržováním pracovní kázně, bezpečnostních, požárních a hygienických předpisů na pracovišti, použití ochranných pomůcek, dodržování předpisů při práci s manipulační technikou.Pracovník bude mít odpovědnost za efektivní, kvalitní a v termínu zpracovanou zakázku . Funkce bude podřízena řediteli firmy.

Požadujeme

VŠ, popř. SŠ vzdělání v polygrafii, praxe v obsluze tiskových strojů min. 3 roky. Schopnost vést, řídit a motivovat svěřený tým pracovníků, schopnost a chuť učit se nové věci. Uživatelská znalost práce na PC – Microsoft Word, Excel, Internet. Komunikační a organizační schopnosti. Anglický jazyk výhodou, ŘP sk. B.

Nabízíme

Zázemí stabilní společnosti, příjemné pracovní prostředí, nástupní mzda 18 000Kč/měs, mzda po zkušební lhůtě 20-45 000 Kč/měs.. Cílové odměny, plánované vzdělávání, FKSP, penzijní pojištění, stravné.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Epos spol. s r.o. - firma založená roku 1991 do 25 zaměstnanců zabývající se řezáním papíru do rolí, ofsetovým a flexografickým tiskem, hledá pro rozšíření výroby na ofsetové rotační tiskárně kvalifikovaného pracovníka.Tiskárna umožňuje mokrý a suchý ofset, výsek, perforaci, číslování. Tisk z role do role, z role do formulářů a formátů.

Místo práce: Zlín Želechovice - Paseky

Termín nástupu: 1.4.08

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět