Volné pracovní místo  VEDOUCÍ TECHNICKÉHO ÚSEKU

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Práce na ŽL, Brigády
Vzdělání Základní

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Popis</h2> <BR>- řízení a koordinace činností souvisejících s přípravou a zajištěním inženýrsko dodavatelských akcí (projekční příprava, technicko organizační zabezpečení projektů, …),<BR>- koordinování spolupráce s ostatními útvary firmy a externími dodavatelskými organizacemi,<BR>- výrobní plánování řízeného úseku, kontrolní činnost,<BR>- návrh a zpracování pokynů, směrnic a norem,<BR>- řízení úseku v souladu s legislat. předpisy a vnitropodnikovými směrnicemi a normami.<BR><BR><BR><h2>Požadujeme</h2><BR>- SŠ, VŠ technického směru (elektro nebo strojní),<BR>- znalost AJ na komunikativní úrovni (písemná i ústní, technická AJ), další jazyky výhodou (RJ, NJ),<BR>- min. 5 let praxe na podobné pozici (řízení inženýrsko dodavatelského útvaru),<BR>- zkušenost s vedením pracovního kolektivu,<BR>- zkušenosti s konstrukcí jednoúčelových strojů,<BR>- odbornou způsobilost dle vyhlášky č. 50/78, §8,<BR>- uživatelskou znalost práce na PC MS Office, MS Windows, EPLAN výhodou,<BR>- ŘP sk. B aktivně.<BR><BR><BR><h2>Nabízíme</h2> <BR>- dlouhodobé a perspektivní zaměstnání ve stabilní společnosti,<BR>- práci na hlavní pracovní poměr,<BR>- příjemné pracovní prostředí a přátelský kolektiv,<BR>- mobilní telefon, PC, firemní vůz,<BR>- jazykové a odborné vzdělávání, 22 dnů dovolené, stravenky a další benefity.<BR><BR><BR>Nástup: dle dohody možný ihned<BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 2674
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět