Volné pracovní místo  VEDOUCÍ ÚDRŽBY (Kolín)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Práce na ŽL, Brigády
Vzdělání Základní

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
Stručná charakteristika klienta:<BR>- Společnost, která je součástí americké nadnárodní společnosti, je předním výrobcem chladicích a klimatizačních jednotek pro silniční a kolejovou přepravu <BR><BR>Lokalita pracoviště:<BR>- Kolín (blízkost MHD, dobré vlakové spojení)<BR><BR><h2>Popis</h2><BR>- Strategické a operativní vedení oddělení údržby<BR>- Zodpovědnost za údržbu a opravy výrobního zařízení<BR>- Spolupráce při údržbě<BR>- Jednání s externími dodavateli zařízení a služeb<BR>- Implementace TPM, vedení dokumentace údržby<BR>- Zajišťování revizí zařízení (elektrické stroje, tlakové nádoby, zdvihadla)<BR>- Podpora zavádění štíhlé výroby<BR><BR><h2>Požadujeme</h2><BR>- SŠ vzdělání technického směru<BR>- Praxe na obdobné pozici<BR>- Zkušenosti s vedením menšího kolektivu<BR>- Pozitivní, energický a kreativní přístup k práci<BR>- Znalost práce na počítači (Word, Excel, Power Point)<BR>- Znalost AJ – výhodou<BR><BR><h2>Nabízíme</h2><BR>- Perspektivní zaměstnání v dynamickém kolektivu <BR>- HPP poměr<BR>- Motivující mzdové podmínky<BR>- Zdravotní program (fyzioterapie, očkování, pravidelné vyšetření)<BR>- Příspěvek zaměstnavatele na Penzijní připojištění<BR>- Závodní stravování<BR>- Možnost osobního a profesního rozvoje<BR>- Nástup ihned nebo dle dohody<BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 2507
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět