Volné pracovní místo  VEDOUCÍ VÝROBY PLASTICKÝCH HMOT (M/Ž)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Vedení výroby plastických hmot, zajišťování vysoké kvality výrobních procesů, vybudování a rozšíření oddělení se stroji a periferním zařízením, zodpovědnost za přejímku nástrojů pro vstřikování, sériový náběh nových produktů a mustrování, optimalizace personálního nasazení a využití kapacit v třísměnném provozu.

Požadujeme

Vzdělání v oboru techniky plastických hmot, víceleté odborné zkušenosti v oboru vstřikování, zkušenost se stroji Arburg je výhodou, podnikatelské myšlení, organizační schopnosti, vlastní iniciativa, dobrá znalost němčiny nebo angličtiny, znalost MS-Office.

Nabízíme

Náročná činnost s dlouhodobou perspektivou, práce v mezinárodním koncernu s rodinnou atmosférou, individuální podpora v motivovaném týmu s krátkými rozhodovacími cestami, odměňování podle výkonu.

Jiná sdělení

Geiger PersonalConsult zprostředkovává vysoce kvalifikované vedoucí a odborné pracovní síly na hlavní pracovní poměr v České republice. Náš mandant, mezinárodní středně velký podnik, produkuje farmaceutické výrobky od vývoje a designu až po výrobu inovativními technologiemi s vlastním celosvětovým odbytem.
V blízkosti Plzně se vyrábějí kovové díly na CNC strojích a vysoce kvalitní komponenty z plastických hmot metodou vstřikování, které se potiskují a montují. Hledáme pracovníka pro rozšíření vysoce moderního provozu, který funguje již od roku 2002, o vstřikovnu plastických hmot.

Místo práce: Plzeň

Termín nástupu: Dle dohody

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět