Volné pracovní místo  Vedoucí výroby

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Vedení závodu vstřikování umělých hmot a všech podřízených oddělení, které k tomu patří (výroba, údržba nástrojů, provozní technika, automatizace), záruka odborného, hospodárného a včasného rozvoje všech procesů ve výrobě, plánování vytížení kapacit a nasazení personálu, organizace a optimální nasazení pracovníků, vedení personálu a rozvoj pracovníků, procesní plánování, dozorování procesů a kontinuální zlepšování procesů, úzká kooperativní spolupráce a koordinace s oblastmi řízení jakosti, logistiky a technologie výroby, rozpoznání a redukování plýtvání na minimum, další rozvoj výrobních procesů a metod ve spolupráci s obchodním vedením, zavádění nových technologií a výrobních procesů, zodpovědnost za čistotu a pořádek ve výrobě, pozorování bezpečnosti práce v okruhu odpovědnosti.

Požadujeme

SŠ technická, víceletá řídící profesní zkušenost v oblasti výroby (pokud možno vstřikování umělých hmot, automobilový průmysl), dobré znalosti AJ nebo NJ slovem a písmem, zkušenost ve vedení a motivaci pracovníků, smysl pro zodpovědnost a schopnost prosadit se, připravenost k pracovnímu nasazení, flexibilita a jisté komunikativní vystupování, týmový a cílově zaměřený způsob práce.

Nabízíme

Benefity ve formě stravenek, 4 týdny dovolená, školení a vzdělávání, příjemné zázemí.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je německý rodinný podnik s mezinárodní působností s výrobními pracovišti v Německu, USA, České republice a Číně. Jako výrobce technických dílů z umělé hmoty se řadí ke špičce. Společnost s novými inovovanými výrobky a procesy očekává nadále nadprůměrný růst.

Místo práce: Ostrava

Termín nástupu: dle dohody

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět