Volné pracovní místo  Vedoucí výzkumných projektů

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Vedení výzkumných projektů zaměřených zejména na mutační analýzy (rozvrh, dozor a vyhodnocení experimentů, řešení technických i teoretických problémů, vedení a organizace práce laboratorních pracovníků), prezentace výsledků v podobě vědeckých publikací, posterů nebo odborných přednášek na tuzemských případně mezinárodních konferencích, práce s odbornou literaturou při přípravě nových projektů, spolupráce na vypracování grantových zpráv a nových grantových přihlášek.

Požadujeme

VŠ nebo postgraduální vzdělání v oboru molekulární biologie nebo genetika, minimálně 5 let praxe v laboratoři zaměřené na savčí genetiku, perfektní znalost technik izolace DNA, PCR, fragmentační nebo sekvenační analýzy, znalost AJ (především písmem), alespoň dvě zahraniční publikace s přímou participací na jejich sepisování, zcela samostatné uvažování, příjemné a bezkonfliktní vystupování.

Nabízíme

Práci v laboratoři s nejmodernějším vysokokapacitním vybavením (4x 96-ti kapilární sekvenátor, laserový mikrodisektor a další), možnost profesního i platového růstu, velmi příjemný mladý kolektiv v prostředí rodinné firmy.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Soukromá laboratoř molekulární genetiky a onkologie Genomac se sídlem v Praze 5 Stodůlkách. Hlavní zaměření – výzkumné projekty, genetická testování, vývoj nových metod a aplikací, a další.

Místo práce: Praha 5 - Stodůlky

Termín nástupu: Během 3 měsíců

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět