Volné pracovní místo  VEDOUCÍ ZAHRADNICKÉ VÝROBY

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Požadujeme</h2><BR>- VŠ vzdělání zemědělské či ekonomické zaměření<BR>- praxe na obdobné pozici min. 5 let<BR>- praxe v zahradnickém oboru a provozní ekonomice<BR>- praxe v obchodní činnosti ( maloobchod, velkoobchod) <BR>- schopnost samostatného řízení zahradnické divize firmy <BR>- dobrá znalost práce na PC ( MS Office, Word, Excel, Outlook)<BR>- orientace v příslušné legislativě<BR>- znalost SW Helios - výhodou<BR>- znalost anglického a německého jazyka výhodou<BR>- organizační a komunikační schopnosti, analytické a strategické myšlení<BR>- ochota se dále vzdělávat, osobní zodpovědnost a iniciativa<BR>- kreativní a inovační přístup k řešení problémů<BR>- flexibilita a vysoké pracovní nasazení <BR>- ŘP sk. B <BR><BR><h2>Popis</h2><BR>- řízení společnosti v oblasti zahradnické výroby<BR>- vedení oddělení<BR>- jednání s klienty a odběrateli<BR>- podílení se na rozvoji společnosti<BR><BR><h2>Nabízíme</h2><BR>- zajímavou práci se zázemím ve stabilní a prosperující firmě <BR>- odpovídající finanční ohodnocení s podílem na zisku<BR>- možnost podílet se na restrukturalizaci firmy, seberealizace a profesního růstu<BR>- služební automobil pro osobní použití <BR>- mobilní telefon<BR>- příspěvek na penzijní připojištění<BR>- stravenky<BR><BR>Nástup:<BR>- dle dohody<BR><BR> <BR><BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 3177
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět