Volné pracovní místo  Vedoucí/manažer restaurace

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Řídí a kontroluje práci podřízených, navrhuje a realizuje operativní i strategická řešení, kontroluje a vede elektronický systém pokladny a skladů, manifestuje loajální chování vůči zaměstnancům a zaměstnavateli, odpovídá za svá rozhodnutí a umí je obhájit. Plánuje pracovní rozvrhy kuchyně a restaurace. Trénuje zaměstnance a pomáhá v provoze, pokud je třeba. Administrativa spojená s řízením skladů, rozpisy služeb, základní marketing.

Požadujeme

Střední škola gastronomická s maturitou vítána, znalost PC aplikací (Word, Excel, Outlook), zkušenosti s elektronickými pokladními systémy, znalost AJ nutná, další jazyky vítány. Odolnost proti stresu, vstřícný přístup k hostům i kolektivu. Teamový hráč. Znalost kuchyně a HCAAP standardů nutná.

Nabízíme

Samostatnou práci v solidní společnosti. Kancelář, PC, samostatnost. Podporujeme účast na školeních a seminářích. Platové podmínky dle dohody. Je zaveden systém ohodnocení na základě výkonu. Zaměstnanecké večírky, vstup do fitness, možnost ubytování rodinných příslušníků za výhodné ceny v hotelích společnosti.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Dle dohody červenec/srpen 2009

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost se zkušeností z řízení restaurací a hotelů, zahraniční kapitál (VB).
V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět