Volné pracovní místo  Všeobecná sestra (zdravotnický asistent)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Poskytování základní, specializované nebo vysoce specializované ošetřovatelské péče, samostatně nebo pod odborným dohledem podle stupně kvalifikace.

Požadujeme

SZŠ, VOŠ, VŠ; PSS vítáno; znalost cizího jazyka výhodou; praxe vítána, není však podmínkou.

Nabízíme

Náborový příspěvek 15.000,- Kč,ubytování pro mimopražské ( 2 lůžkový pokoj – cena od 1.200,- Kč/1 osoba/1 měsíc,levné stravování v závodní jídelně (výběr z 5 jídel),možnost a podpora dalšího vzdělávání a studia,možnost účasti na zahraničních kongresech a stážích,dobré platové podmínky (zařazení do 8. -10. platové třídy dle praxe a vzdělání, zvláštní příplatky, proplácení přesčasových hodin),zaměstnanecké výhody (rekreace, sportovní a kulturní aktivity, víkendové pobyty v lázních, bezúročné půjčky na bytové účely, atp.).

Jiná sdělení

Profil společnosti:

Fakultní nemocnice v Motole patří mezi největší zdravotnické zařízení nejen v České republice, ale i ve střední Evropě. Našim cílem je poskytovat kvalitní a bezpečnou zdravotní péči, která je v souladu s moderním pojetím péče v EU. Nemocnice je rozdělena funkčně do třech částí. Dětská část je nejkomplexnějším zdravotnickým zařízením svého druhu (např. chirurgie, pediatrie, foniatrie, ORL, oční, psychiatrie, neurologie, stomatologie, hematologie a onkologie, KAR, neurochirurgie, ortopedie, traumatologie). V části nemocnice pro dospělé je poskytovaná zdravotní péče téměř ve všech oborech (např. neurologie, spondylochirurgie, neurochirurgie, oční, dermatolovenerologie, gynekologie, chirurgie, ortopedie, interna, kardiologie, kardiochirurgie, radioterapie a onkologie, ORL, urologie, geriatrie, KAR, traumatologie). Poslední část tvoří komplex společných vyšetřovacích a léčebných složek (např. laboratoře, poliklinika, rehabilitace).

Místo práce: Praha 5



Termín nástupu: Ihned


V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět