Volné pracovní místo  VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ SESTRA

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

Jsme ryze česká poradenská společnost založená v roce 1994 bez účasti zahraničního kapitálu.

Od svého založení se zabýváme zejména poradenstvím v oblasti personalistiky jak pro uchazeče, tak pro naše klienty. Ve všech oborech doporučujeme uchazeče na pozice řadové, střední i manažerské.

Požadujeme

Požadavky:
Střední vzdělání s maturitní zkouškou – obor všeobecná zdravotní sestra. Odborná způsobilost k výkonu zdravotnického povolání bez odborného dohledu. Uživatelská znalost práce na PC

Předpoklady:
Odpovědnost a profesionální přístup k práci. Komunikační a organizační schopnosti. Kreativita, proaktivita, entuziasmus. Trestní bezúhonnost. Schopnost řešit konflikty. Schopnost empatie a laskavý přístup ke klientům a ke kolegům. Schopnost práce v týmu

Nabízíme

Pracoviště s moderním zázemím, nadstandardním vybavením a pomůckami pro přímou péči. Práci v příjemném přátelském kolektivu. Možnost podílet se na zavedení moderních ošetřovatelských postupů, možnost profesního růstu. Podpora vzdělávání, stáže po ČR. Velmi dobré platové podmínky, motivační program. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Zaměstnání ve směnném režimu i na ranní směnu.
Stravování za velmi výhodných podmínek, domácí kuchyně.
Pro mimopražské ubytování.

Kontakt: E-mail: použijte odpovědní formulář
Tel.: použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

Absolventy.

Jiná sdělení

Domov pro seniory GrandPark Praha-Štěrboholy
Našim klientům poskytujeme komplexní ošetřovatelskou péči se zaměřením na udržení podpory soběstačnosti, uspokojování biologických, psychických a sociálních potřeb.
 Zpět