Volné pracovní místo  Výzkumný pracovník materiálového modelování tváření

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Práce v oblasti výzkumu a vývoje, příprava modelu v CAD systému (SolidWorks), simulace tvářecích procesů v SW Forge, využívání laboratorních experimentálních metod pro verifikaci výsledků, literární rešerše k danému problému, publikační činnost v daném oboru, sledování technologických procesů, přenos teoretických vědeckých poznatků do skutečné praxe.

Požadujeme

Vysokoškolské vzdělání obor tváření kovů, strojírenství, popř. aplikovaná matematika či fyzika nebo jiné technické vzdělání, znalost principů a metodiky práce v oblasti matematického modelování metodami FEM, FDM,CVM apod., znalost práce v některém CAD systému typu SolidWorks, AutoCAD, apod., orientace v oblasti experimentálních metod pro výzkum kovů jejich mikrostruktury, mechanických a technologických vlastností apod., adaptace pro výzkum v oblasti tváření hutních výrobků, aplikace skutečných technologických procesů do oblasti fyzikálního a matematického modelování a zpět, flexibilní myšlení, práce s odbornou literaturou, získávání informací a jejich zpracování, schopnost týmové práce, znalost anglického jazyka, základní znalost na PC (MS Office), možnost i pro absolventy VŠ.

Nabízíme

Zázemí stabilní společnosti, zaměstnanecké výhody (týden dovolené navíc, stravenky, příspěvek na penzijní pojištění), možnost doktorandského studia při zaměstnání.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Společnost MATERIÁLOVÝ A METALURGICKÝ VÝZKUM s.r.o. je výzkumnou organizací dle Rámce společenství pro státní podporu výzkumu, vývoje a inovací. Profil společnosti a její předmět činnosti naleznete na použijte odpovědní formulář

Místo práce: Moravskoslezský kraj/Ostrava - Vítkovice

Termín nástupu: Ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět