Volné pracovní místo  Zaměstnanec v Cinema City

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek
Vzdělání Základní, Vyučení, SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Barman/ka:
>> Příprava a prodej popcornu, nápojů a doplňkového sortimentu. Práce s pokladnou a hotovostí, bezhotovostní transakce. Úklid popcornového baru.

Pokladní
>> Prodej vstupenek, promo akce, úklid prostor pokladen. Práce s pokladnou a hotovostí, bezhotovostní transakce.

Uvaděč/ka:
>> Kontrola vstupenek, uvádění zákazníků, obsluha a úklid sálů, úklid lobby, úklid prostor kina (šatny, toalety, skladové místnosti).

Požadujeme

Ty jsi ochotný/á pracovat min. 50 hodin za měsíc (o víkendech a státních svátcích během otevírací doby kina, vše se plánuje individuálně dle potřeb obou stran, zápis probíhá pomocí intranetu), učenlivý, komunikativní, trpělivý a rozvážný člověk se selským rozumem, smyslem pro pořádek a čistotu, máš příjemné vystupování a především úsměv na tváři. Ovládáš základy anglického jazyka a dovedeš si zorganizovat práci.
Práce na směny pondělí až neděle v rozsahu 9:00 – 01:00 (dle otevírací doby kina). Spolupráce na dohodu o provedení práce DPP. Nabízíme možnost i dlouhodobé spolupráce.

Nutné mít potravinářský průkaz.

Nabízíme

Do našeho kolektivu v moderním multiplexu Cinema City (Nový Smíchov, Slovanský dům, Flora, Zličín, Letňany, Galaxie) přijímáme brigádníky s týmovým duchem.
My jsme příjemný mladý kolektiv (18–30 let), nabízející možnost pracovat a realizovat se ve velmi moderním a netradičním prostředí kinematografie.
 Zpět