Volné pracovní místo  Zástupce šéfkuchaře restaurace Legenda Špindlerův Mlýn

Firma NAVATEL a.s.
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Práce na ŽL
Vzdělání Vyučení, SŠ s maturitou
Hrubá mzda 45 000–55 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Zástupce šéfkuchaře – vašim úkolem bude zástup a vykonávání kontroly v nepřítomnosti šéfkuchaře i samostatná kuchařská práce pro hotelovou restauraci a bar, provoz restaurace se skládá zejména ze snídaní, denního provozu restaurace + v letním období terasa, dále podávaní večeří jak pro ubytované hosty v rámci hotelové polopenze, tak i pro příchozí pasantní hosty formou výběru z jídelního lístku. Na pozici zástupce šéfkuchaře Vám budou po zaučení (minimálně 2 měsíce) vymezeny a vysvětleny konkrétní pravomoci a povinnosti.

Požadujeme

Hledáme kolegy z našeho oboru, kteří jej opravdu chtějí dělat.
Velmi si vážíme zaměstnanců, kteří řadí zákazníka na první místo, a jeho spokojenost je naší společnou prioritou.
Ideální je minimálně vyučení v oboru, pokud jej nemáte, musíte nás přesvědčit svou předešlou praxí nebo zkušenostmi.
Pokud jste absolvent a ztotožníte se s prvními větami tohoto odstavce, neváhejte nás prosím kontaktovat, vše potřebné společně zvládneme.

Nabízíme

Zaměstnanecké výhody např. slevy na pobyty a stravování v rámci našich hotelů, výhodné zaměstnanecké ubytování, měsíční výkonnostní odměny, příspěvek na dopravu, garantovaný růst mzdy po ukončení zkušební doby, garantovaný roční růst mzdy, stravování za zvýhodněnou cenu, možnost profesního růstu, směny dle osobní domluvy, seriózní a férový až rodinný přístup k zaměstnancům.

Vhodné pro

Absolventy.
 Zpět