Volné pracovní místo  Zdravotní sestra pro směnný provoz na lůžkovém oddělení pro seniory

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Práce sestry na stanici s 30 pacienty, spolupráce s geriatrem Domova a konziliáři, s týmem rehabilitace, ergoterapie, sociální pracovnicí.

Požadujeme

SŠ vzdělání – registrace a praxe výhodou. Pokud možno znalost PC (pracujeme s programy). Důležitá je motivace pro službu seniorům, laskavý a trpělivý přístup k nemocným i rodinným příslušníkům, osobní nasazení a schopnost zapojit se do týmové práce.

Nabízíme

Velmi pěkné moderní prostředí, Domov v zahradě, součástí budovy kostel, dostupnost MHD. Přátelská atmosféra sehraného kolektivu, vysoce profesionální i lidské vedení lékařského a ošetřovatelského týmu, odměny 2x ročně, radost z dobré pověsti zařízení, možnosti vzdělávání, pomoc rodinným příslušníkům a jiné benefity samozřejmým poděkováním za dobrou kvalitu práce. Plat podle vlastních tabulek, zaměstnanci spokojení.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je nestátní zdravotnické zařízení a poskytovatel sociálních pobytů. Posláním Domova je umožnit starým lidem čas a prostředí pro doléčení po nemoci, stabilizaci zdravotního stavu a prostřednictvím sociálního poradenství najít řešení pro trvalé zabezpečení. Služba lékařská, ošetřovatelská, sociální, aktivizační i duchovní.V případě zhoršování nemoci hospicová péče. Více na použijte odpovědní formulář

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Ihned – dle dohody

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět