Volné pracovní místo  Zkušební technik

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Zajištění provádění funkčních zkoušek lisů a válcovacího zařízení, uvádění těchto zařízení do provozu u tuzemských i zahraničních zákazníků včetně provádění servisu, přejímání zařízení u výrobců subdodávek.

Požadujeme

Minimálně střední odborné vzdělání s maturitou – strojní zaměření, znalost AJ. Nutná znalost problematiky hydraulických systémů. Znalosti v oboru hydraulických lisů, vulkanizačních lisů a válcoven výhodou. Dobrá znalost práce s MS Office, řidičský průkaz skup. B. Organizační a komunikační schopnosti. Samostatnost v rozhodování a schopnost řízení kolektivu vlastních i externích pracovníků, pečlivost, zodpovědnost, ochota dlouhodobě cestovat - časová flexibilita.

Nabízíme

Zajímavou a kvalifikovanou práci, výhodné mzdové podmínky, týden dovolené navíc, příspěvek 700,- Kč na penzijní připojištění, příspěvek na stravování, sociální zázemí.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je TS Plzeň a.s., strojírenská firma s mezinárodní působností, tradiční dodavatel vulkanizačních a hydraulických lisů, zařízení pro válcovny a dalších strojírenských výrobků. Firma se sídlem v Plzni.

Místo práce: Plzeň

Termín nástupu: 4/2014 – 5/2014

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět