Volné pracovní místo  Zlatník pro klenotnictví Eppi

Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Práce na ŽL
Vzdělání Základní, Vyučení, SŠ s maturitou
Hrubá mzda 20 000–40 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Kdo jsme?
Eppi je klenotnictví, které prodává šperky jinak. Máme nadšený a zkušený tým, který věří ve svůj potenciál a v to, že je možné ve šperkařské oblasti podnikat originálním způsobem a lépe. Naší vizí je rozšiřovat na českém a slovenském trhu novou zkušenost s nakupováním šperků. Důraz klademe na kvalitu, transparentnost, osobní kontakt se zákazníkem a vysoký standard zákaznických služeb.

Požadujeme

Jaké jsou naše požadavky?
Hledáme někoho, komu nechybí nadšení pro práci, pečlivost a smysl pro detail. Zakládáme si na kvalitě našich produktů a výjimečném zákaznickém servisu. Je pro nás tedy důležité co nejrychlejší a bezchybné plnění zakázek.
Pro nabízenou pozici je nutné:
Mít zkušenosti alespoň z leštění a úpravy velikosti šperků
Pro tuto práci je potřeba zkušených zlatníků, avšak rádi přivítáme i nadšené absolventy, kteří se rádi vše přiučí

Nabízíme

Co nabízíme?
Stabilní práci pro rychle se rozvíjející klenotnictví. K práci využíváme nejmodernější technologie včetně 3D modelování, laserového sváření, OTEC technologie, elektrolytického leštění a komplexního pokovení. Máme zkušený tým zlatníků, díky kterému neustále posouváme své hranice. Nabízíme perfektní příležitost učit se a zdokonalovat tak své profesní schopnosti a postupně s firmou růst.

Na co se u nás můžete těšit?
Jsme velmi pyšní na to, čeho jsme jako tým dosáhli. Ano, očekáváme tvrdou práci, ale zároveň chceme také ve stejné míře odměňovat.
Velice dobré finanční ohodnocení
Neustále vzdělávání se a možný růst
Skvělý pracovní kolektiv
Práce v moderně vybavené dílně v samém centru Prahy
 Zpět