Volné pracovní místo  Asistenti pedagogů

Pracovní poměr Úvazek Zkrácený úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 19 750–27 810 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

1. Výklad textu, popřípadě učební látky a individuální práce s dětmi a žáky nebo studenty podle stanovených vzdělávacích programů a pokynů. Rutinní pedagogická činnost podle přesného usměrnění. Uplatnění najde u pedagogů zaměřených na výklad a osvojení konkrétních úzkých znalostí a postupů, např. specifické části učiva, okruhu znalostí, určité zručnosti a dovednosti. může se vyskytovat v rámci vzdělávacího programu, předmětu nebo učební látky, např. ovládání určitého stroje, specifické technologie apod. Druhá část najde uplatnění u asistentů pedagoga, kteří provádějí nejjednodušší výchovnou a vzdělávací asistenční činnost s jednotlivými dětmi, žáky nebo studenty, a to ve škole nebo školském zařízení i mimo něj.
2. Nezbytná pomoc žákům při sebeobsluze a pohybu během vyučování a při akcích pořádaných školou mimo místo, kde škola v souladu se zápisem do školského rejstříku uskutečňuje vzdělávání nebo školské služby (viz. Vyhláška 27/2016, §5, odst.d)
Požadujeme : minimálně úplné střední odborné vzdělání, ukončené studium pro asistenty pedagoga a praxi v oblasti práce se žáky se středním a těžkým MP.
3. Pracovní poměr je zastupování za nemoc, prodloužení PP není vyloučeno.

Kontakt: tel. použijte odpovědní formulář , použijte odpovědní formulář , e-mail: použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

Osoby se zdravotním postižením (OZP), absolventy (minimálně SŠ s maturitou vzdělání).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 22.4.2024 do 28.6.2024
 Zpět