Volné pracovní místo  Bezpečnostní pracovníci - ostraha SUZ - Bělá Jezová

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Základní
Hrubá mzda od 12 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce:
Jezová č.p. použijte odpovědní formulář Bělá pod Bezdězem
Prvotní kontakt: telefonicky: použijte odpovědní formulář , použijte odpovědní formulář (po-pá, 9-15 hod.) nebo e-mailem: použijte odpovědní formulář

Náplň práce: jedná se o ostrahu objektu pro běžence, kde jsou umístěny hlavně ženy a děti (tábor), budete mít na starosti kontrolní a pochůzkovou činnost po objektu a areálu, službu na vrátnici, evidenci osob a vozidel, jedná se o práci v nepřetržitém provozu ( 12 hod. směny/den/noc ), účastnit se budete zásahové činnosti, reakce na poplachy.

Požadujeme: pohotové jednání, fyzickou zdatnost a kondici, osvědčení o profesní kvalifikaci Strážný 68-008-E výhodou (není podmínkou pro naše budoucí zaměstnance zprostředkujeme po pracovním pohovoru za zvýhodněnou cenu), fyzickou zdatnost

Nabízíme: stabilní zaměstnání v mezinárodní společnosti, náborové příspěvky a odměny, příspěvky na penzijní připojištění a možnost využití speciální karty MultiSport Benefit na sport a wellnes.

Zaměstnanecké výhody: příspěvek na penzijní připojištění.
Vítáme do našich řad muže i ženy.

Pro případný pohovor na místě výkonu práce kontaktujte pí Ivanu Čejkovou, velitelku objektu SUZ Bělá Jezová - tel: použijte odpovědní formulář nebo pí Lenku Libichovou použijte odpovědní formulář .

Vhodné pro

.

Směnnost

Dvousměnný provoz

Pracovní období

od 7.11.2016
 Zpět