Volné pracovní místo  Číšník - servírka

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda 29 000–37 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

ČÍŠNÍK - SERVÍRKA
Co vás u nás čeká ?
Vašim úkolem bude obsluha hostů v hotelové restauraci a hotelového baru skládající se zejména ze snídaní, denního provozu restaurace (v letním období venkovní terasa), dále podávaní večeří jak pro ubytované hosty v rámci hotelové polopenze, tak i pro příchozí pasantní hosty formou výběru z jídelního lístku.
Po zaučení budete zodpovídat za restaurační provoz ve smyslu otevření střediska, kompletní přípravy provozu, obsluhy hostů na všech úrovních obtížnosti. U snídaní se jedná o komunikaci s hostem, nabízení vybraných aktuálních nabídek, které neobsahuje snídaňový bufet. Denní provoz restaurace a letní terasy vyžaduje velmi dobrou znalost jídelního a nápojového lístku, aktivní nabízení sezónních pokrmů a nápojů s důrazem na poskytování vyšší kvality našich služeb a dodržování pravidel servírování. Vaše pozice v týmu bude rovnocenná s kolegy a kolegyněmi, práci celého týmu koordinuje provozní hotelu.
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít
Hledáme kolegy z našeho oboru, kteří jej opravdu mají rádi a chtějí pracovat. Velmi si vážíme zaměstnanců, kteří řadí zákazníka na první místo, a jeho spokojenost je naší společnou prioritou. Ideální je, když budete minimálně vyučeni v oboru, pokud jej nemáte, musíte nás přesvědčit svou předešlou praxí. Pokud jste absolvent a ztotožníte se s prvními větami tohoto odstavce, neváhejte nás prosím kontaktovat, vše potřebné společně zvládneme. Uvítáme alespoň základní gastronomické znalosti německého i anglického jazyka.
Co vám můžeme nabídnout
Zaměstnanecké výhody např. slevy na pobyty a stravování v rámci našich hotelů, zaměstnanecké ubytování (1.000,-Kč/měsíc), měsíční výkonnostní odměny, příspěvek na dopravu, garantovaný růst mzdy po ukončení zkušební doby, garantovaný roční růst mzdy, celodenní stravování za zvýhodněnou cenu 60,-Kč/den, možnost profesního růstu, směny dle osobní domluvy, seriózní a férový přístup k zaměstnancům. Stabilní a dlouholetou zkušenou firmu v oboru hotelnictví s chutí a silou se dále posouvat a rozvíjet na všech úrovních.

Vhodné pro

.

Směnnost

Turnusové služby

Pracovní období

od 1.12.2017
 Zpět