Volné pracovní místo  Dispečer - Disponent dopravy pro polský trh

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 18 000–25 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce: Chabařovice, Smetanova 683, areál LogisticPark ZDEMAR.
Charakteristika pracovní činnosti: péče o naše zákazníky/dodavatele, telefonický i osobní kontakt s klienty, udržování obchodních vztahů, rozšiřování portfolia zákazníků/dodavatelů, vytváření cenových nabídek, bezprostřední kontakt s klienty, vedení obchodní administrativy a běžné kancelářské práce, sledování a plnění zákaznických/dodavatelských požadavků, odpovědnost za plnění obchodního plánu oddělení.
Požadujeme: ukončené SŠ, příp. VŠ vzdělání (výhodou obchodního/logistického směru), výborná znalost polského jazyka, další cizí jazyk podmínkou (NJ/AJ), Řidičský průkaz skupiny B, znalost práce na PC (MS Office, Internet), zkušenosti v navazování kontaktů, vztah k obchodu, orientace na zákazníka a jeho potřeby, výhodou praxe ve spedičním či obchodním oboru.
Osobnostní předpoklady: samostatnost, spolehlivost, zodpovědnost, časová flexibilita, dobré organizační schopnosti, schopnost umět si stanovit priority a pracovat pod časovým tlakem.
Nabízíme: motivující finanční ohodnocení včetně cílených odměn a benefitů, sociální program, systém trvalého vzdělávání, perspektivu profesního a osobního růstu, stabilitu, zázemí společnosti, která je držitelem ISO 9001:2000, GMP, HACCP, zajímavou práci v profesionálním týmu a přátelském kolektivu.
Jiná sdělení: zaškolení v mateřském sídle naší společnosti - město Chabařovice u Ústí nad Labem, po zaškolení možnost výkonu práce Wroclaw/Chabařovice, nástup možný ihned nebo dohodou.
Zaměstnanecké výhody:
Mobilní telefon s internetem, Sleva na firemní výrobky, Příspěvek na životní a důchodové připojištění, Příspěvek na stravování, Dovolená navíc, Vzdělávací kurzy a školení, Firemní akce, Náborový příspěvek. Možnost ubytování v moderně zařízeném bytě po dobu 3 měsíců zdarma, další 3 měsíce 50 % nákladů na bydlení zdarma.
Zájemci mohou své životopisy zasílat na uvedený email.

Požadovaná znalost jazyků

  • Angličtina - aktivní
  • Němčina - aktivní
  • Polština - aktivní

Požadované dovednosti

  • Práce s PC
  • Práce s PC - textový editor (Word)
  • Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Vhodné pro

Absolventy (minimálně SŠ s maturitou vzdělání).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.10.2017
 Zpět