Volné pracovní místo  Doručování zásilek systémem PPL sprint.

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Základní
Hrubá mzda od 15 200 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo pracoviště: Zděbradská 92, Jažlovice - Říčany
Způsob prvního kontaktu zájemce se zaměstnavatelem: telefonicky (9,00 - 18,00) na tel. použijte odpovědní formulář , e-mailem použijte odpovědní formulář osobně na adrese Pražská 282, 250 81 Nehvizdy ( 9,00 - 18,00)
Bezúhonnost ( doložit výpis z rejstříku trestů), řidičský průkaz skupiny B, odborná způsobilost podle 111/1994 Sb. Pracovní doba od 5,00 hod.
Doručování zásilek systémem PPL sprint: naložení nákladu (zásilek) dle vydané soupisky. Bezpečně řídit vozidlo s nákladem a dopravovat náklad k místu určení dle vydané soupisky. Vybírat hotovost od příjemce zásilky. Odevzdávat tržbu v určeném místě. Odpovědnost za vozidlo a kontrola jeho provozuschopnosti. Dodržování pacovního rozvrhu a určené trasy. Vedení záznamů o provozu vozidla, obstarávání a kompletace dopravních dokumentů. Řídit vozidlo řádným a bezpečným způsobem, s ohledem na stav vozovky, počasí, charakter nákladu a dopravní podmínky při zachovávání předpisů o pracovní době řidiče.Údržba a běžné opravy vozidla, kontrola nástrojů, vybavení a komunikačních zařízení.
Zaměstnanecké výhody: zvláštní prémie

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 2.3.2015
 Zpět