Volné pracovní místo  Ekonomové

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 28 000–35 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Náplň práce: sestavování rozpočtů, tvorba žádostí o dotace, dohled nad hospodařením organizace, sledování a dodržování dotačních podmínek, vyúčtování dotací, správnost účtování organizace, podíl na strategických rozhodnutích
Požadujeme: SŠ / VŠ vzdělání ekonomického směru, praxe v oboru a zkušenost s řízením malého týmu je výhodou, soulad s posláním organizace, dobré komunikační dovednosti a schopnost spolupráce, schopnost analytického a systémového myšlení, zkušenost se sestavováním rozpočtů je výhodou, orientace v podvojném účetnictví, porozumění problematice sociálních služeb a zdravotního postižení, uživatelskou znalost práce na PC na velmi dobré úrovni (Excel, Word, zkušenost s účetními programy výhodou), trestní bezúhonnost, pracovitost, kreativitu, spolehlivost.
Váš strukturovaný životopis a motivační dopis, posílejte do 20. 10. 2016 na adresu: použijte odpovědní formulář (do předmětu, prosím, napište VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ - EKONOM), nebo na adresu NADĚJE, pobočka Otrokovice, Wolkerova 1274, Otrokovice, 765 02. Po obdržení Vašeho e-mailu, dopisu, budete obratem kontaktováni s dalšími informacemi.

Vhodné pro

Osoby se zdravotním postižením (OZP), absolventy (minimálně SŠ s maturitou vzdělání).

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.11.2016
 Zpět