Volné pracovní místo  Elektromontéři pro obsluhu vysokozdvižné plošiny

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda 25 000–35 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

ELEKTROMONTÉŘI PRO OBSLUHU VYSOKOZDVIŽNÉ PLOŠINY
Již Vás nebaví pracovat v uzavřeném prostoru ve fabrice na jednom místě, pod umělým osvětlením, bez přístupu slunečního svitu a mít dennodenní činnost opakující se neustále dokolečka dokola, být pouhým číslem v systému obřích společnosti a každý den prožívat tak, jak znáte z filmu MATRIX? Je to jen na Vás a nyní můžete svoji budoucnost změnit a přizpůsobit Vaším představám. Přidejte se k nám. Nabízíme práci, kdy se pohybujete v rámci celé ČR a SK. Vlastně budete každý den cestovat po krásných místech naší vlasti v rámci svého zaměstnání a ještě to dostanete zaplaceno. Navštívíte taková místa, na která se běžný člověk nikdy nemá šanci podívat. Práce není snadná, ale ani náročná, nesmíte se jen bát výšek, neboť instalujeme el. zařízení na stožáry NN ve výšce cca 4-8m. Nemusíte se obávat, jsme přehnaně pečliví na dodržování bezpečnosti práce a ochraně zdraví našich zaměstnanců. Po vysokém pracovním nasazení, umíme také relaxovat a několikrát během roku organizujeme firemní akce, jako je domácí zabíjačka, grilování, vaření guláše a jiné. Prostě nás naše práce baví a je na prvním místě, ale moc dobře víme, že musí být i v souladu se soukromým životem.
Nabízíme náborový příplatek 20.000,-Kč. Nemáte řidičský průkaz sk. "B"? Nevadí, umožníme Vám absolvovat kurz a ještě na něj přispějeme 50% z celkové částky.
Pokud máte zájem dozvědět se více, zavolejte a dohodneme si osobní schůzku, kde Vám s radostí vše popíšeme.
Nástup možný ihned.

Požadavky: ŘP sk.B, vyhl. č. 50 § 6,7, pečlivost, flexibilita, pracovní nasazení. Praxe s vysokozdvižnou plošinou a strojní průkaz výhodou nikoliv podmínkou.
Náplň práce: Instalace a zapojení elektro zařízení, práce s vysokozdvižnou plošinou.
Zaměstnavatel nabízí: zázemí stabilní společnosti, práce v příjemném kolektivu, náborový příplatek 20.000,-Kč, příspěvek na řidičský průkaz sk. B.
První kontakt: Životopisy zasílejte na e-mail: použijte odpovědní formulář Informace na tel. č. použijte odpovědní formulář .
ov. 8.6.

Požadované dovednosti

  • Činnosti dle vyhlášky 50/78 Sb.
  • Činnosti dle vyhlášky 50/78 Sb. - samostatné činnosti na elektrických zařízeních dle §6 vyhl. 50/78 Sb.
  • Činnosti dle vyhlášky 50/78 Sb. - řídící činnosti na elektrických zařízeních dle §7 vyhl. 50/78 Sb.

Benefity

  • Jiné výhody

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 15.6.2020
 Zpět