Volné pracovní místo  PROGRAMÁTOR / PROGRAMÁTORKA PLC

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 30 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Váš strukturovaný životopis prosím zasílejte na použijte odpovědní formulář
Náplň práce: identifikace závad strojů a zařízení za použití diagnostických měřicích přístrojů, demontáž, montáž a seřizování mechanických, hydraulických a pneumatických součástí a elektrických a elektronických systémů, spolupráce při zhotovování jednoduchých strojních součástí nebo jejich renovace, evidování technických dat o průběhu a výsledcích práce, vytváření technické dokumentace návrhu elektrických strojů a přístrojů.
Požadujeme: SŠ vzdělání obor elektro, platná vyhláška 50 Sb, min. § 6, praxe v oblasti údržby, seřizování a oprav strojů, znalost PLC řídících systémů Beckhoff, Mitsubishi, Möller výhodou, znalost NJ/AJ výhodou, ŘP sk. B., samostatnost a flexibilitu, ochotu k práci ve 4 směnném provoze, schopnost řešit problémy a účelně jednat, spolehlivost, pracovitost, komunikativnost
Nabízíme: stabilní, dlouhodobé zaměstnání v rostoucí společnosti, nadstandardní finanční ohodnocení, 13. mzda, dodatková dovolená, flexibilní pracovní doba, možnost dalšího odborného a jazykového vzdělávání, nadstandardní benefity.

Vhodné pro

Absolventy (minimálně SŠ s maturitou vzdělání).

Směnnost

Čtyřsměnný provoz

Pracovní období

od 1.4.2020
 Zpět