Volné pracovní místo  Elektronik/elektronička- konstruktér/ka JUNIOR ( vývoj HW )

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 34 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pozice: elektronik/elektronička - konstruktér/ka JUNIOE ( vývoj HW )
U nás se budeš muset pořád učit a zdokonalovat, ale také dostaneš možnost pracovat na ojedinělých projektech pro významné zákazníky v ČR i po celém světě.
Projekty, na kterých se budeš podílet, uvidíš všude kolem sebe nebo spíš nad sebou. Nové modely DRONŮ, které se stanou sériovou výrobou, budou mít tvůj otisk práce na technickém vybavení. Až nad tebou proletí dron ORBIS, budeš si moci říct, ano, tak tohle jsem vyvíjel já.
Hledáme talenty, kteří jsou ochotní na sobě neustále pracovat a pouštět se do nových projektů s elánem a úsilím v oblasti bezpilotní letecké techniky DRONY - vývoj HW (speciální oblast – elektrotechnická - konstrukční).
POŽADUJEME:
úplné SŠ/VŠ vzdělání elektronického/elektrotechnického směru (nejlépe obor elektronika, mikroelektronika), znalost nástrojů pro návrh a simulaci elektronických obvodů, orientace v oblasti RC modelů nebo jiné UAV výhodou, znalost návrhů obvodových zapojení (Altium Designer, OrCAD, Eagle,....) orientace v elektronických komponentech, komunikativní znalost NJ nebo AJ výhodou, nikoliv však podmínkou, technické a logické myšlení zájem o letecký, strojírenský průmysl, ochotu učit ne novým věcem a stále se na sobě pracovat, flexibilitu spolehlivost, pečlivost
CO VÁM MŮŽEME NABÍDNOUT: práci pro renomované zákazníky v oblasti bezpilotní techniky UAV - DRONY, možnost práce v zahraničí ,individuální finanční ohodnocení, odborný i pracovní růst (pravidelná školení, semináře), příjemné pracovní prostředí, firemní bonusy, pobočky: Příbram / Ostrava / Mladá Boleslav / Pardubice / Plzeň.
Benefity: dovolená navíc - 1 týden
Nástup možný ihned. Mzda: 34 000,- Kč
V případě, že Vás pozice zaujala a splňujete uvedené požadavky, zašlete svůj STRUKTUROVANÝ ŽIVOTOPIS e-mailem na: použijte odpovědní formulář s uvedením referenčního čísla AV/2016/0116 v předmětu zprávy. Těšíme se na Vaše odpovědi
Místo výkonu práce:AEROVISION k.s., Brod 45, Příbram 261 01, Česká republika

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 20.5.2016
 Zpět