Volné pracovní místo  Finanční referenti

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Bakalářské
Hrubá mzda 18 590–27 950 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce : Policejní prezidium ČR - Správa logistického zabezpečení, Nádražní č.p. 274/16, Smíchov, 150 00 Praha 5
Strukturovaný životopis a motivační dopis je možné zasílat na emailovou adresu: použijte odpovědní formulář s předmětem "přijímací řízení - finanční referent". Informace možné na tel.: použijte odpovědní formulář - Bc. Marie Kolacia.
Požadujeme: znalost zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, pečlivost, samostatnost, spolehlivost, flexibilita, komunikativnost, organizační schopnosti, práce samostatně i v týmová práce, aktivní přístup k sebevzdělávání, znalost MS OFFICE
Výhodou je znalost předpisů pro vedení účetnictví organizační složky státu a znalost programu SAP.
Náplň práce: sledování plnění rozpočtu za svěřený úsek, zpracování analýz, rozborů a podkladů dle požadavků. Zpracování stanoviska k právním předpisům, vytváření interních aktů. Zajištění a zpracování podkladů pro projekty a evropské fondy dle požadavků. Provádění metodické a kontrolní činnosti v oblasti účetnictví.
Platové zařazení podle nařízení vlády č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, platová třída 11, zvláštní příplatek, po zapracování možnost osobního příplatku podle dosahovaných výsledků.
Nástup: 15. 7. 2017, případně dohododou.
í

Požadované dovednosti

  • Práce s PC - MS OFFICE, výhodou znalost programu SAP.
  • Jiné - znalost zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, pečlivost, samostatnost, spolehliv

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 15.7.2017
 Zpět