Volné pracovní místo  Fyzioterapeut/ka bez odborného dohledu

Firma
Pracovní poměr Úvazek Brigády
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 150 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Diakonie ČCE - hospic CITADELA hledá vhodného pracovníka na pozici FYZIOTERAPEUT/KA bez odborného dohledu pro pracoviště hospic CITADELA ve Valašském Meziříčí.
POŽADUJEME: odborná způsobilost podle zák. č. 96/2004 Sb. (VŠ nebo VOŠ vzdělání v oboru fyzioterapeut nebo SŠ vzdělání v oboru rehabilitační pracovník) a platné osvědčení o způsobilosti k výkonu povolání bez odborného dohledu, dobrý zdravotné stav, trestní bezúhonnost. Výhodou: Praxe v oboru
NÁPLŇ PRÁCE: Vedení kondičních a dechových cvičení, nácvik pohybů chůze, stanovení vhodného cvičení, provádění a dohled nad cvičením, použití vhodných pomůcek, doporučování kompenzačních pomůcek pacientům, spolupráce s ošetřujícím lékařem, práce s dokumentací pacientů.
NABÍZÍME: Práce bude vykonávána v rámci dohody o provedení práce. Odměna bude upřesněna zájemcům při osobní kontaktu.
PRVNÍ KONTAKT: Své životopisy a motivační dopisy zasílejte e-mailem na použijte odpovědní formulář nebo písemně na adresu Diakonie ČCE - hospic CITADELA, Žerotínova 1421, 757 01 Valašské Meziříčí (můžete donést i osobně na recepci). Informace na tel. čísle použijte odpovědní formulář . Vybraní uchazeči budou pozváni k osobnímu pohovoru.

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 9.1.2017 do 31.12.2017
 Zpět