Volné pracovní místo  Horizontáři

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda 24 100–38 600 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

HORIZONTÁŘI
POŽADUJEME: Orientace v technické dokumentaci. Vyučení v oboru nebo praxi nahrazující vzdělání.Samostatnost a zodpovědnost. Vhodné i pro absolventy.
NÁPLŇ PRÁCE: Provádění prací nutných při strojním obrábění materiálu frézováním, vrtáním, vyvrtáváním, vyhrubováním, vystružováním. Obsluha a seřízení stroje, drobné korekce programů, komunikace s programátory. Kontrolní měření v průběhu výroby, čtení technické dokumentace.
NABÍZÍME: Zázemí podniku ve skupině. 5 týdnů dovolené. Pracovní oděv a obuv. Mzdové ohodnocení dle kvalifikace a pracovních zkušeností. Příspěvek na stravování. Závodní stravování. Příspěvek na penzijní připojištění ve výši 500 Kč každý měsíc. Příspěvek na dopravu 3,50 Kč/km. Příplatky za přesčasy, za práci v sobotu a v neděli a noční příplatky. Odborná školení, zvyšování kvalifikace. Přátelský kolektiv. Stabilní zaměstnání. Týdenní pracovní fond 37,5 hodin. Náborový příspěvek 30.000 Kč.
PRVNÍ KONTAKT: Telefonicky paní Eva Jankovská, tel.: použijte odpovědní formulář nebo emailem na adresu: použijte odpovědní formulář

Benefity

  • Jízdní výhody
  • Podnikové stravování
  • Dovolená navíc
  • Jiné výhody

Vhodné pro

Absolventy (minimálně Vyučení vzdělání).

Směnnost

Třísměnný provoz

Pracovní období

od 15.2.2024
 Zpět