Volné pracovní místo  INSPEKTOR PVP OBLASTNÍHO INSPEKTORÁTU PRÁCE PRO PLZEŇSKÝ A KARLOVARSKÝ KRAJ

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyšší odborné
Hrubá mzda 17 100–25 740 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Kontakt: POUZE na základě podané žádosti.

Posuzovány budou žádosti podané ve lhůtě do 8. září 2017 včetně, tj. v této lhůtě zaslané generálnímu inspektorovi Státního úřadu inspekce práce prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu služebního úřadu: Státní úřad inspekce práce, Kolářská 451/13, 746 01 Opava nebo osobně podané na podatelnu služebního úřadu na výše uvedené adrese. Žádost lze podat rovněž v elektronické podobě se zaručeným elektronickým podpisem na elektronickou adresu služebního úřadu použijte odpovědní formulář nebo prostřednictvím veřejné datové sítě do datové schránky (ID datové schránky: cmwaazf).

Obálka, resp. datová zpráva obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: "Neotvírat" a slovy "Výběrové řízení č. j. 5709/1.10/17 na služební místo inspektora PVP Oblastního inspektorátu práce pro Plzeňský kraj a Karlovarský kraj se sídlem v Plzni".

Obor služby na služebním místě: "Pracovněprávní vztahy", "Platy, mzdy a jiné odměny za práci".
Místem výkonu služby je město Karlovy Vary.
Služební místo je zařazeno podle Přílohy č. 1 k zákonu o státní službě do 10. platové třídy.

Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu neurčitou.
Základní činností vykonávanou na tomto služebním místě je provádění inspekce práce (kontrolní činnosti) podle zákona č. 251/2005 Sb., o inspekci práce, a to zejména v oblasti dodržování povinností vyplývajících z pracovněprávních předpisů. Kontrolní činnost je prováděna zpravidla na místě přímo u kontrolovaných subjektů a v případě potřeby s využitím služebního vozidla, které inspektor osobně řídí.

Výběrového řízení se může zúčastnit žadatel, který:
1. Splňuje základní předpoklady podle § 25 odst. 1 zákona o státní službě, tj.:
a. je státním občanem České republiky, občanem jiného členského státu Evropské unie nebo občanem státu, který je smluvním státem Dohody o Evropském hospodářském prostoru.
b. dosáhl věku 18 let,
c. je plně svéprávný,
d. je bezúhonný,
e. dosáhl vyššího odborného vzdělání,
f. má potřebnou zdravotní způsobilost.

Žadatel podá služebnímu orgánu, tzn. generálnímu inspektorovi Státního úřadu inspekce práce na základě § 24 odst. 3 a 4 zák. č. 234/2014 Sb.:
a. pokud není státním zaměstnancem - žádost o přijetí do služebního poměru a o zařazení na služební místo (dále jen žádost),
b. pokud je státním zaměstnancem - žádost o zařazení na služební místo (dále jen žádost).
Více informací na adrese použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.10.2017
 Zpět