Volné pracovní místo  investiční referent/ka v odboru investičního a územního rozvoje Města Blanska

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 15 780–23 730 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Město Blansko vyhlašuje výběrové řízení na funkci: investiční referent/ka v odboru investičního a územního rozvoje Města Blansko.
Požadované obecné předpoklady: státní občan ČR, případně cizí státní občan, který má v ČR trvalý pobyt, občanská a morální bezúhonnost.
Požadované kvalifikační předpoklady: VŠ vzdělání stavebního směru (vhodné i pro absolventy) ukončené nejpozději v den nástupu, nebo ukončené SŠ vzdělání stavebního směru s praxí min. 2 roky ve stavebnictví (příprava staveb, rozpočtování staveb, projekce staveb, vedení staveb, výkon technického dozoru stavebníka apod.)
Další požadované předpoklady: komunikativní osobnost (dobré komunikační schopnosti), organizační schopnosti, chuť učit se novým věcem, důslednost, trpělivost a odpovědnost, znalost čtení stavebních dokumentací, znalost zákona o zadávání veřejných zakázek, znalost procesů projektové přípravy staveb a jejich uvedení do užívání výhodou, znalost dotační a grantové problematiky výhodou, praxe ve veřejné správě vítána, dobrá znalost práce na PC - textový a tabulkový editor, internet, e-mail, schopnost úpravy fotografií, práce s obrázky, práce s grafickými vektorovými programy - např. AutoCAD - výhodou, ŘP sk. B.
Způsob, termín a místo nástupu: pracovní poměr na dobu neurčitou, nástup k 01.09.2017 nebo dle dohody, MěÚ Blansko
Platové zařazení: řídí se zákonem č. 262/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, nařízením vlády č. 564/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, a předpisy souvisejícími, platová třída 9
Lhůta pro podání písemné přihlášky: 22.08.2017
Náležitosti přihlášky: jméno, příjmení, titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo občanského průkazu, kontaktní telefon, datum a podpis; životopis s uvedením údajů o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech; výpis z evidence rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce; ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání; souhlas s nakládáním s poskytnutými osobními údaji pro účely tohoto výběrového řízení ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.
Písemnou přihlášku spolu s požadovanými doklady a přílohami doručte v zalepené obálce se značkou "INV - NEOTVÍRAT" na adresu: Město Blansko, Ing. Josef Kupčík, tajemník, nám. Svobody 32/3, 678 01 Blansko.
Nevyžádané dokumenty a doklady budou po ukončení výběrového řízení skartovány.
Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC - textový editor (Word)
  • Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)
  • Práce s PC - internet a elektronická pošta
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Vhodné pro

Absolventy (minimálně SŠ s maturitou vzdělání).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.9.2017
 Zpět