Volné pracovní místo  Junior/Senior System Administrator

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 22 000–25 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

JUNIOR/SENIOR SYSTEM ADMINISTRATOR
Nástup možný ihned.
Stanete se součástí týmu, který se stará o IT infrastrukturu ve vsetínské centrále firmy M&V a její celorepublikové síti poboček. Budete se starat o to, aby všechno hladce fungovalo, budete v kontaktu s uživateli a pomáhat jim s vrtochy techniky. Budete také jednat s externími dodavateli ostatních IT služeb, hardwaru a softwaru. Tato pozice je vhodná pro absolventy.
Náplň práce: správa, údržba, dohled, podpora a dokumentování: podnikového informačního systému, Windows serverů a pracovních statnic, Active Dierectory, Group Policy, GNU/Linux serverů, počítačové sítě, virtualizačního prostředí, datových úložišť a zálohovacích mechanismů, tiskáren, kopírek, telefonátů, záplatování a zabezpečování systémů.
Požadujeme: min. středoškolské vzdělání, základní přehled v technologiích TCP/IP, DNS, SQL, HTML, PHP, VPN, PKI, firewall, Wi-Fi, e-mail. Angličtina na úrovni pokročilý (B1), řidičský průkaz skupiny B, dobré komunikační schopnosti, chuť učit se novým věcem.
Nabízíme:5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování, příspěvek na dopravu.
První kontakt: p. Jana Mynarčíková, telefonicky na čísle použijte odpovědní formulář , e-mailem na použijte odpovědní formulář nebo osobně na adrese firmy v pracovních dnech od 7:00 do 15:00 hodin.
ov. 8.11.2017

Benefity

  • Podnikové stravování
  • Dovolená navíc
  • Zvláštní prémie

Vhodné pro

Absolventy (minimálně SŠ s maturitou vzdělání).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 13.11.2017
 Zpět