Volné pracovní místo  Knihovník - řídící pracovník úseku kultury MěÚ Moravský Beroun

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 15 780–23 730 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce: Výchovně vzdělávací centrum Moravský Beroun, Nádražní 373, Moravský Beroun. Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení na dobu neurčitou.

Obecná charakteristika pracovní náplně: odpovědnost za vedení úseku kultury a zabezpečení provozu městské knihovny a informačního centra, kina a učebny ve VVC, sálu Národního domu Moravský Beroun; knihovnické, bibliografické, referenční a informační služby knihovny; samostatná katalogizace; vedení informačního systému knihovny, aktualizace knihovního fondu; služby pro veřejnost (Internet, meziknihovní výpůjčky, apod.); organizování besed, projekcí a drobných akcí pro různé věkové kategorie čtenářů; zajišťování kulturních akcí města; příprav propagačních materiálů a tiskových zpráv k akcím knihovny, správa webových stránek knihovny; organizace společenských, sportovních a kulturních akcí s partnerskými městy v zahraničí; zpracování projektů pro získání dotací; sestavování rozpočtů na řízeném úseku kultury

Pracovní doba: pondělí, čtvrtek 07:30-11:30 12:00-17:00 hod.; úterý 07:30-11:30 12:00-16:00 hod.; středa 07:30-11:30 12:00-14:00 hod.; pátek 07:30-11:30 13:00-16:00 hod.

Požadujeme:
  • SŠ nebo VŠ vzdělání knihovnického nebo humanitního zaměření
  • znalost literatury, znalost problematiky a příslušné legislativy
  • velmi dobrá znalost práce s PC
  • dobré komunikativní a organizační schopnosti, spolehlivost a zodpovědný přístup k práci, samostatnost, flexibilita, iniciativa, pečlivost a vstřícnost, vysoké pracovní nasazení a odolnost vůči stresu

Předpoklady pro přijetí uchazeče: fyzická osoba, která je státním občanem ČR, popřípadě fyzická osoba, která je cizím státním občanem a má na území ČR trvalý pobyt, dosáhl (a) věku 18 let, je svéprávný/á (dle ustanovení § 15 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník), je bezúhonný/á.

Výhodou:
  • předchozí pracovní praxe nebo zkušenosti na obdobné pozici
  • znalost automatizovaného knihovnického systému
  • znalost kulturně společenského dění v regionu
  • znalost cizího jazyka vítána
  • řidičský průkaz sk. B

Mzdové ohodnocení odpovídá náročnosti a složitosti pracovní pozice v souladu se zákonem č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů, a Nařízením vlády č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů (9. platová třída). Po třech měsících možnost získání osobního ohodnocení.

Přihláška uchazeče musí obsahovat tyto náležitosti: jméno, příjmení, titul; datum a místo narození; státní příslušnost; místo trvalého pobytu; číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení pobytu, jde-li o cizího státního občana; kontaktní adresa a telefon; datum a podpis.

K přihlášce připojí uchazeč tyto dokumenty: životopis s uvedenými údaji o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech týkajících se výše uvedené charakteristiky pracovní náplně (zaměřit se na informace ve vztahu k požadované pracovní pozici); originál nebo ověřenou kopii výpisu z rejstříku trestů ne starší 3 měsíce (u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem); ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání; prohlášení o zpracování osobních údajů pro účely daného výběrového řízení (součást oznámení).

Upřesňující informace: použijte odpovědní formulář

Přihlášku je nutné doručit na podatelnu Městského úřadu Moravský Beroun, náměstí 9. května 4, 793

Požadované dovednosti

  • Práce s PC

Benefity

  • Jiné výhody - stravenky
  • Dovolená navíc

Vhodné pro

Absolventy (minimálně SŠ s maturitou vzdělání).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.4.2017 do 31.3.2018
 Zpět