Volné pracovní místo  konstruktér/ka strojní

Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 35 000 Kč / měsíc
Odpovědět na nabídku

Popis pracovní nabídky

Popis pozice: provádí návrhy strojních zařízení (důlní techniky), využívá při tom CAD systémů a CAE nástrojů, zpracovává výrobní dokumentaci včetně kusovníku, zodpovídá za minimalizaci nákladů na konstrukční a výrobní práce, připravuje podklady pro další vývoj a návrhy na zlepšení stávajících výrobků, tvoří návody pro provoz a údržbu zařízení, zodpovídá za ověření a spolehlivost konstrukčního návrhu a výrobku.
Požadujeme: SŠ vzdělání v oboru strojírenství, praxe na stejné pozici min. 3 roky, znalost důlního prostředí, znalost technologií pro železniční dopravu výhodou, znalost 3D CAD systému Solid Works, znalost PDM, znalost anglického nebo ruského jazyka výhodou, ŘP sk. B výhodou.
Výše mzdy bude dohodnuta v závislosti na znalostech a zkušenostech uchazeče.
Zázemí zavedené společnosti, odpovídající mzdové ohodnocení, firemní vzdělávání, možnost seberealizace a odborného růstu, bonusové volno navíc (5 dnů), příspěvek na stravování a ubytování, příspěvek na životní pojištění, pojištění odpovědnosti za škody, finanční odměna při životních a pracovních jubileích, výhodné zaměstnanecké půjčky, měsíční prémie, roční odměny.
Kontakt na tel. použijte odpovědní formulář , použijte odpovědní formulář od 6:00 do 14.30 hod, na mail: použijte odpovědní formulář

Požadované dovednosti

  • Práce s PC

Vhodné pro

Cizince.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.2.2023

Máte zájem o nabídku konstruktér/ka strojní?

Vaše odpověď přijde správné osobě:
Markéta Kotásková z T Machinery a.s.

Aktivní inzerát.

Nebo potřebujete odpovědět z počítače? Nechte si poslat tuto nabídku na váš e-mail

Nechte si poslat na váš e-mail nabídku konstruktér/ka strojní

Provozovatel Easy-prace.cz, RB recruitment s.r.o., vám zašle na Váš e-mail odkaz na danou nabídku.
 Zpět