Volné pracovní místo  konstruktér

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vysokoškolské
Hrubá mzda 35 000–40 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Náplň práce: návrh zakázkových konstrukcí měřících přístrojů, odběrových zařízení, strojních konstrukcí; spolupráce na interním vývoji nových produktů pro malosériovou výrobu; komunikace s dodavateli a zákazníky v rámci řešení technických záležitostí; tvorba výrobní dokumentace a spolupráce na tvorbě technologické a uživatelské dokumentace; konstrukční úpravy a optimalizace stávajících řešení; provádění konstrukčního dozoru při výrobě a montáži.
Odborné požadavky: VŠ - obor strojírenství; znalost modelování ve 3D CAD - znalost Inventor Autodesk; znalost práce s programy pro správu dokumentace PDM- znalost Autodesk Vault výhodou; znalost konstrukce elektrických strojů výhodou; praktické zkušenosti v konstrukci, ideálně obráběných dílů či svařenců; znalost principů tvorby technologických postupů, SW pro TPV výhodou; praxe v konstruování min. 2 roky.
Jazykové znalosti: angličtina - na úrovni práce s anglickou technickou dokumentací; další jazyk výhodou.
Ostatní požadavky: dobré komunikační schopnosti, samostatný a odpovědný přístup, trestní bezúhonnost, ŘP sk. B.
Nabízíme: perspektivní pozici ve stabilní společnosti, přátelské prostředí, zajímavou a odpovědnou práci v mladém kolektivu, zajímavé finanční podmínky, další benefity ( pružnou pracovní dobu, týden dovolené navíc, příspěvky na stravování a penzijní připojištění, podpora vzdělávání …).

Požadovaná znalost jazyků

  • Angličtina - pasivní

Požadované dovednosti

  • Práce s PC - autocad
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 6.12.2016
 Zpět