Volné pracovní místo  Konstruktér/ka

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 25 000–30 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Náplň práce: navrhování a zpracovávání nových designových a konstrukčních řešení, samostatná tvůrčí práce na zlepšování stávajících výrobních řad, komunikace s odděleními výroby a technologie, komunikace s externími dodavateli částí a součástí výrobků, testování výrobků, účast na jednáních vývojového týmu, realizace změnových řízení výrobků.
Požadujeme: SŠ - VŠ vzdělání ve strojírenském oboru výhodou, popř. v oboru elektro, znalost topných systémů výhodou, zkušenosti s kreslením a modelováním ve 2D a 3D systémech, velmi dobrá orientace v technické dokumentaci, komunikativní znalost AJ výhodou, technické myšlení, kreativita, smysl pro průmyslový design, komunikativnost.
Vhodné i pro absolventy.
Nabízíme: pracovní poměr na dobu neurčitou, prespektivní zaměstnání ve stabilní české společnosti, jazykové a profesní vzdělávání, moderní pracovní prostředí, širokou možnost uplatnění, prespektivu dalšího profesního vývoje v rámci firmy, samostatnou práci na základě zadaných úkolů, motivující odměny, zaměstnanecké benefity, příspěvek na stravování.
Místo výkonu práce: Býkev 84, 276 01 Mělník (45 km severně od Prahy).
Kontakt: pí Dytrichová (PO - PÁ od 8:00-16:30), strukturované životopisy zasílat e-mailem.

Děkujeme za Váš zájem o tuto pozici. Pokud Vás, v průběhu 14 dnů od přijetí Vašeho životopisu, nebudeme kontaktovat, byla v prvním kole výběrového řízení dána přednost jinému uchazeči. Odpovědí na tento inzerát či zasláním Vašich osobních materiálů do společnosti APROFES, s.r.o. dáváte souhlas ke zpracování a uchování Vašich osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů.

Vhodné pro

Cizince, absolventy (minimálně SŠ s maturitou vzdělání).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 18.11.2015
 Zpět