Volné pracovní místo  KONTROLOR/KA JAKOSTI A KVALITY

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda od 13 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

KONTROLOR/KA JAKOSTI A KVALITY - pracoviště Lázně Bělohrad.
V případě zájmu posílejte životopisy na e-mail: použijte odpovědní formulář případně zanechte na vrátnici nebo volejte od 6.00-14-00 hod na tel.: použijte odpovědní formulář L.Hátlová.
Požadujeme vyučení v oboru strojírenství, nadstandardní znalost čtení výkresů, znalost měřidel a metodiky měření, ŘP sk. B výhodou, NJ výhodou, znalost práce na PC - MS Office, uživatelské prostředí, rozhodnost, komunikativnost, flexibilita, efektivní využití času a prostředků.
Náplň práce: mezioperační kontrola dílů, výstupní kontrola upínacího nářadí, kontrola součástí před zařazením do skladu, kontrola dílu z nástrojárny, zápis zmetkových hlášením měření na 2D a 3D přístroji, vedení záznamů o kontrole, prosazování 5S, tisk protokolů, plnění dalších úkolů dle potřeb organizace a pokynů nadřízeného.
Nabízíme podnikové stravování, stravenky, dovolenou navíc, masáže, roční bonus, zázemí stabilní české společnosti, ordinace závodního lékaře, finanční ohodnocení dle náročnosti pozice (uvedená mzda je nástupní), pracovní poměr na dobu určitou 12 měsíců s možností následného prodloužení až na dobu neurčitou.

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 13.7.2017 do 12.7.2018
 Zpět