Volné pracovní místo  KONZULTANT TELEVIZNÍ ZÁBAVY

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Brigády
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda od 15 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Hledáme tebe! Jsi fanoušek populárních seriálů Hra o trůny, Vinyl,Temný případ, Živí mrtví? Baví tě ty nejlepší dokumenty na National Geographic TV? Jseš sportovním fandou s přehledem Premier League, WTA? Komunikuješ rád s lidmi a telefon nedáš z ruky? ANO?
Po praktických školeních bude tvým úkolem aktivně telefonicky komunikovat s potencionálními klienty, navrhovat úsporná řešení, poskytovat informace o aktuálních programových novinkách. Doporučovat ten nejlepší obsah do TV, mobilů, tabletů. Tak jak dnes trh poptává.
Očekáváme: Odhodlání, ambici vyniknout, vytrvalost. Dobré komunikační dovednosti. Zodpovědný a aktivní přístup k pracovnímu úkolu. Spolehlivost a umění naslouchat.
Nabízíme: HPP i DPP. Motivující platové ohodnocení. Profesní růst a seberealizaci. Individuální přístup. Podporu ve výsledku. Pro absolventy získání ceněné praxe. Firemní benefity například TV i do mobilu a tabletu zdarma. Pracovní doba po-pá, od 8.00 do 16.30. Pracoviště skvěle dopravně dostupné v centru České Lípy.
Kolegové si vydělávají i více jak 16000Kč/měsíc, po zkušební době.
NEVÁHEJ A ZAŠLI SVŮJ ŽIVOTOPIS!

Požadovaná znalost jazyků

  • Čeština - aktivní

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 12.9.2016
 Zpět