Volné pracovní místo  KOORDINÁTOR/-KA INDIVIDUÁLNÍHO PLÁNOVÁNÍ

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 16 470–24 820 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

KO: Vyhlídalová Simona, tel.: použijte odpovědní formulář , použijte odpovědní formulář , e-mail: použijte odpovědní formulář Přihláška musí obsahovat: přesné označení výběrového řízení, jméno, příjmení a titul uchazeče, datum a místo narození, místo trvalého pobytu, kontaktní adresu pokud není shodná, státní příslušnost, telefonické a e-mailové spojení, datum a podpis.
K přihlášce uchazeč/ka připojí: profesní životopis včetně údajů o odborných znalostech, dovednostech, ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, výpis z rejstříku trestu ne starší než tři měsíce (lze nahradit čestným prohlášením a doložit až dodatečně), kopii zdravotního průkazu, podepsané prohlášení uchazeče v následujícím znění: "Poskytnutím svých osobních údajů v rozsahu podkladů pro přihlášku do výběrového řízení, dávám ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, souhlas s jejich zpracováním." Jméno, příjmení, datum narození a vlastnoruční podpis. Způsob a místo podání přihlášky: poštou nebo osobně na adrese: Zámek Dolní Životice, příspěvková organizace, Zámecká 1, 747 56 (kancelář podatelny) Na obálku uveďte "Neotvírat, výběrové řízení č. 15/2017". Lhůta pro podání přihlášek: 21. srpna 2017 do 12:00 hodin. Přihlášky doručené po stanovené lhůtě budou vyřazeny a skartovány.
Harmonogram výběru uchazeče:
1. kolo - hodnocení písemných nabídek hodnotící komisí
2. kolo - osobní pohovory s vybranými uchazeči dne 25. srpna 2017
O postupu do 2. kola výběrového řízení budou informováni pouze vybraní uchazeči, a to telefonickou nebo elektronickou formou. Pokud nebude v přihlášce vyžádáno vrácení osobních materiálů, budou ihned po skončení výběrového řízení skartovány.
Kvalifikační požadavky: min. středoškolské vzdělání s maturitou při splnění podmínek, uvedených v ustanovení §116 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, zdravotní způsobilost, způsobilost k právním úkonům, občanská a trestní bezúhonnost. Výhodou: praxe min. 2 roky na obdobné pozici, praxe se stejnou cílovou skupinou, výborné komunikační dovednosti. Osobnostní předpoklady: sociální cítění, empatie, asertivní jednání, samostatnost, spolehlivost, cílevědomost, aktivní přístup k práci, vysoké pracovní nasazení, zájem o další vzdělávání, pozitivní a respektující přístup k lidem se zdravotním postižením.
Plný úvazek na dobu určitou 1 roku s možností přechodu na dobu neurčitou, nástup možný ihned nebo dle dohody.
Charakteristika vykonávané práce: činnost spojená s vykonáváním práce pracovníka v sociálních službách tzn. vykonává základní výchovnou nepedagogickou činnost tj. přímá péče u klientů, koordinuje práci ostatních v procesu individuálního plánování směrem k jednotlivým klientům na určené komunitě, aktivně vyhledává vhodné způsoby podpory klientů a spolupracuje na zpracování metodických materiálů služby se sociálním pracovníkem.
Pracoviště: Dolní Životice, Zámecká 1, PSČ 747 56.
Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu bez udání důvodu.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC - výborná uživatelská znalost (MS Office, Excel, Word, Internet) - výhodou
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B - aktivní řízení vozidel - podmínkou

Benefity

  • Jiné výhody - příspěvek na stravování, po uplynutí ZD osobní ohodnocení, příplatek za vedení

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.9.2017 do 31.8.2018
 Zpět