Volné pracovní místo  KOORDINÁTOR/KOORDINÁTORKA skladů a logistiky

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 21 300–30 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Chcete-li se přihlásit, zašlete svůj životopis a stručný dopis, ve kterém popíšete své zkušenosti na email: e-mail: použijte odpovědní formulář
Pracovní doba: flexibilní pracovní doba (počátek mezi 6:00-9:00)
Náplň práce: Koordinátor skladu a logistiky ve společnosti ALIS Tech s.r.o. bude hrát klíčovou roli v dohledu nad provozem skladu a současně bude asistovat s logistikou, expedicí a příjmem zásilek. Tato role vyžaduje silné organizační dovednosti a smysl pro detail.
Klíčové odpovědnosti: Koordinace a dohled nad provozními činnostmi skladu, včetně příjmu, skladování a distribuci zboží, Řízení úrovně zásob a pravidelné kontroly skladových zásob a evidence skutečnosti ve firemním IS, Příprava dopravních dokladů, štítků a zajištění správného balení výrobků, Asistence při plánování a koordinace příchozích a odchozím zásilek s důrazem na včasnou dodávku, Asistence při řízení dopravy a kurýrních služeb s orientací na termín plnění zakázek, Zpracování sledování zásilek a řešení souvisejících problémů nebo zpoždění, Udržování přesných záznamů o všech činnostech skladu a logistiky, Zajištění souladu s bezpečnostními a regulačními standardy ve skladu a během dopravy, Asistence při vyhodnocování a výběru poskytovatelů dopravy a logistických služeb, Udržování čistého a organizovaného prostředí skladu, Poskytování podpory v jiných úkonech souvisejících se skladem a logistikou podle potřeby.
Požadujeme: pružná pracovní doba, Zkušenosti na obdobné pozici nebo v příbuzné roli jsou výhodou, Silné schopnosti řešení problémů a smysl pro detail, Alespoň pasivní znalost angličtiny výhodou, Schopnost pracovat samostatně i jako součást týmu, Odpovědnost a důslednost, Smysl pro pořádek, pečlivost, Znalost práce na PC, Fyzická zdatnost.
Nabízíme: Plat podle tvých zkušeností a znalostí, Možnost profesního růstu a rozvoje, Otevřené a spolupracující pracovní prostředí, Pružná pracovní doba, Výuka angličtiny, Sick days po domluvě, Příspěvek na stravování, K dispozici dostaneš zařízení, která potřebuješ k práci (PC, sim karta, příp. další), Teambuildingové akce, Kurzy a školení.

Společnost ALIS Tech s.r.o. je vývojová firma, co mění pracovní prostředí velkých podniků na super bezpečné místo. Naší misí je díky inovativní technologii zachraňovat lidské životy. Aplikujeme nejnovější trendy tam, kde to jiné nenapadne. Upřímně nás děsí představa stagnace. Razíme pravidlo, že každý ALISÁK má hlas a umí ho použít, je zodpovědný za svůj růst, ve kterém ho maximálně podporujeme a je autentický.

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.5.2024
 Zpět