Volné pracovní místo  LÉKAŘ/KA

Firma
Pracovní poměr Úvazek Brigády
Vzdělání minimálně Vysokoškolské
Hrubá mzda od 60 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Kontakt: POUZE e-mailem: použijte odpovědní formulář

Do našeho přátelského kolektivu v 4* hotelu v centru Karlových Varů přijmeme lékaře/lékařku. Hlavní činností bude konzultace s pacientem a předepisování léčených plánů a režimů.

Co u nás najdete?
Práci v moderním pracovním prostředí v centru Karlových Varů, fér jednání, přátelskou atmosféru, personální stravování, pravidelnou pracovní dobu.

Co vás u nás čeká?
Konzultace s pacientem, vykonávání samostatné diagnostické a léčebné činnosti, předepisování léčebných plánů a režimů, dodržování indikace lázeňské léčby, lékařské pohotovostní služby.

Co čekáme od vás?
VŠ vzdělání lékařského směru, atestace I. stupně (vnitřní lékařství, traumatologie, chirurgie, ortopedie, neurologie), atestace nebo specializovaná způsobilost v oboru Rehabilitační a fyzikální medicína nebo Fyziatrie, balneologie a léčebná rehabilitace výhodou, základní komunikaci v anglickém, popř. ruském či německém jazyce, znalost s MS Office.

V případě zájmu, Vás prosím o zaslání životopisu na použijte odpovědní formulář Pečlivě čteme každý životopis a všem odpovíme, zda jsme u nás našli vhodnou pozici.

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.9.2017
 Zpět