Volné pracovní místo  Lektor(ka) letecké angličtiny

Firma
Pracovní poměr Úvazek Zkrácený úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 4 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Jsme menší jazyková, vzdělávací a grantová agentura působící po celé ČR. Naším hlavním produktem je moderní a efektivní vzdělávání. Dále se zabýváme překlady, coachingem, personalistikou a granty.
Pro doplnění našeho týmu hledáme vhodné kandidáty na pozici: Lektor(ka) letecké angličtiny.
Vaším úkolem bude učit naše klienty přes Skype, klasicky (face-to-face) a aktivně se podílet na tvorbě studijních materiálů.
Nabízíme: odměnu ve výši min. 250 Kč/hod., pracovat možno z domova, firemní SIM s "unlimited" tarifem i pro soukromé použití, smartphone, flexibilní pracovní dobu a místo - výuka většinou probíhá přes Skype, pracovní, tedy "lektorský" kontakt s firemní klientelou, atraktivní reference, DoPP, ŽL.
Očekáváme: výborný hlasový projev, vstřícnou, přátelskou osobnost, kvalitní angličtinu min. B2, nadšení a zápal pro odvětví letecké dopravy, prezentační a komunikační nadání, min. 20 hod. měsíční úvazek.
Pokud Vás zaujala tato příležitost, zašlete nám: 1. CV, 2. krátký motivační dopis/email, 3. fotografii na použijte odpovědní formulář a do předmětu emailu prosím napište "Lektor letecké angličtiny _ Jmeno PRIJMENI _ 2015-01" (prosíme bez diakritiky).

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 15.7.2015
 Zpět