Volné pracovní místo  LEKTOR/KA VÝUKOVÝCH PROGRAMŮ

Firma
Pracovní poměr Úvazek Zkrácený úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 11 340 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Náplň práce: tvorba a realizace výukových programů s osobnostně sociální a environmentální tématikou, tvorba metodických materiálů a pracovních listů, spolupráce s odbornými organizacemi, příprava a realizace společných akcí organizace
Rozsah práce: 28 hodin týdně (0,7 úvazku, po zapracování možné navýšení), pracovní poměr do 31. 7. 2017 s možností prodloužení.
Místo práce: České Budějovice (výuka buď v sídle organizace nebo ve školách v Jihočeském kraji).
Požadujeme: vysokoškolské vzdělání (podle okolností lze akceptovat i středoškolské vzdělání s maturitou nebo VOŠ), výbornou znalost českého jazyka, výborné komunikační dovednosti, organizační dovednosti, uživatelskou znalost práce na PC (Windows, Excel, Word), kladný postoj k etické a multikulturní výchově, environmentální výchově, ochraně přírody a životního prostředí, orientace v oboru primární prevence, motivace k sebevzdělávání, zkušenosti v práci s dětmi (pedagogická praxe nebo role organizátora/organizátorky volnočasových aktivit) a zaujetí pro tuto činnost, časovou flexibilitu a schopnost týmové spolupráce, schopnost samostatně a proaktivně řešit problémy, pečlivost a důslednost, zodpovědnost a osobní nasazení.
Nabízíme: mzdu 11 340,- Kč měsíčně (hrubého), 20 dnů dovolené, pružnou pracovní dobu, kreativní práci v zavedené profesionální organizaci, příjemné pracovní prostředí, možnost uplatnění tvořivosti a vlastních nápadů, možnost spolupodílet se na směřování organizace, možnost osobnostního růstu, dalšího vzdělávání.
Motivační dopis a strukturovaný životopis se zdůrazněním relevantních skutečností posílejte nejpozději do 30. července 2016 na adresu: použijte odpovědní formulář Do předmětu e-mailu prosím uvádějte název pozice.
Vybrané zájemce pozveme k osobním pohovorům, které proběhnou v nejbližším možném termínu v sídle CEGV Cassiopeia, Jizerská 4, České Budějovice.
Další informace poskytne: Petr Kurz, telefon použijte odpovědní formulář , e-mail: použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.9.2016 do 31.7.2017
 Zpět