Volné pracovní místo  MANAŽER/-KA KVALITY

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyšší odborné
Hrubá mzda od 30 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

MANAŽER/-KA KVALITY - Pracoviště Hořice.
V případě zájmu pište na e-mail: použijte odpovědní formulář
Jste lídrem v oblasti kvality? Máte chuť stát se členem managementu výrobní společnosti? Zaměřujete se především na výsledky a kvalitu? Tak je následující výzva určena právě pro Vás.
Vaší náplní práce bude: zajišťování dodržování systému kvality dle norem ISO 9001, implementace nástrojů kvality (FMEA, APQP), provádění interních auditů, stanovování indikátorů kvality a jejich analýzy, vyhodnocování neshod, zajišťování nápravných opatření, vedení kolektivu a oddělení kvality, reporting a porady vedení společnosti.
Od uchazečů očekáváme: vzdělání technického směru, praxe v oblasti výrobní kvality min. 1 rok, znalost nástrojů řízení kvality (FMEA, APQP, apod.) výhodou, komunikativní znalost anglického jazyka, znalost práce na PC, dobré komunikační dovednosti, ochota cestovat (ŘP sk. B), pracovní nasazení s orientací na cíl, samostatnost, pečlivost, zodpovědnost, týmový přístup.
Uchazečům nabízíme: zajímavou a odpovědnou práci ve společnosti s širokým výrobním programem, zázemí stabilní a neustále se rozvíjející silné společnosti, resp. skupiny Czechoslovak Group (Tatra, Dako, Excalibur Army, …), maximální odbornou pomoc v rámci adaptace, odpovídající mzdové ohodnocení, aktivní motivační systém, pružnou pracovní dobu, firemní benefity.
Další informace o pozici naleznete na stránkách společnosti použijte odpovědní formulář sekce kariéra.
Dále nabízíme příspěvek na stravování a penzijní připojištění; vzdělávací kurzy a školení (možnost osobního rozvoje); firemní akce, a další benefity.

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 2.12.2016 do 1.12.2017
 Zpět