Volné pracovní místo  Manažer obchodní skupiny

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 40 000–80 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pracoviště Kroměříž
  • Náplň práce: vedení vlastního týmu a vyhledávání vhodných kandidátů na pozici produktového specialisty, příprava obchodních a finančních plánů pro svůj podřízený tým spolupracovníků, plnění plánů, a vizí společnosti, podpora a konzultace složitých řešení s vedením společnosti, kontrola kvality práce a dovedností specialistů při schůzkách, organizování odborných firemních prezentací pro stávající i potencionální klienty společnosti v dané lokalitě.
  • Zaměstnavatel požaduje: min. středoškolské vzdělání, umění vést a motivovat tým spolupracovníků, cit pro manažerskou a organizační práci, komunikativnost, cílevědomost, dodržování termínů a cílů společnosti, člověk podporující zdravou soutěživost v týmu specialistů.
  • Zaměstnavatel nabízí: Možnost vlastního výběru spolupracovníků a jejich zapracování, profesionální manažerské školení na vysoké úrovní, certifikaci u ČNB, nadstandardní ocenění za Vaši práci manažéra (v průměru 60.000,- Kč + bonusy a firemní benefity).
  • Zájemci zašlete své nabídky včetně profesních životopisů na e-mail použijte odpovědní formulář nebo kontakt telefonicky Po-Pá (8:00 - 20:00 hod.)

Vhodné pro

Absolventy (minimálně SŠ s maturitou vzdělání).

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 9.4.2018
 Zpět